KATEDRALJA RINGJALLJA E KRISHTIT

Ndërtimi i kishës së re ortodokse në qendër të Tiranës ka qenë një projekt  …

HOTEL LUANI  ARTE

Hoteli 5 katësh është ndërtuar në qytetin e Shkodrës me standarte te larta  …

“LUANI – A”   SPA & WELLNESS CENTER

Ndërtesa ndodhet në qytetin e Shkodrës, me standarde të larta  …

AEROPORTI  NENE TEREZA

Aeroporti ndërkombëtar “NënëTereza” është aeroporti i …

RIKONSTRUKSION I KRYEMINISTRISE

Restaurimi i ndërtesës së Kryeministrisë ka   …

 PROKURORIA E KRIMEVE TE RENDA

Prokuroria e krimeve te renda ndodhet ne qytetin e Tiranes….

PRESTIGE HOLIDAY RESORT

Kompleksi i vilave ndodhet ne Golem, Durres, me standarte të larta arkitektonike dhe estetike …

KOMPLEKSI COLOMBO 2

Colombo 2 perbehet nga nje bllok vilash rezidenciale luksoze, te vendosura në një lokalitet të qetë pranë …

REZIDENCA DRIMADHES

“Rezidenca Drimadhes” ndodhet në qytetin turistik të Dhërmiut, në një sipërfaqe të përgjithshme …

 REZIDENCA ELITE 2

Kompleksi rezidencial ndodhet në qytetin turistik të Dhërmiut, me një sipërfaqe totale ndërtimi …

 OLIVE GROVE

Kompleksi “Olive Grove” i ndertuar ne Mullet – Komuna e Petreles, perbehet nga nje bllok vilash …

STONE VILLAGE

Stone Village eshte nje kompleks rezidencial e turistik i pozicionuar pak metra mbi plazhin e mrekullueshem …

KOMPLEKSI KARL TOPIA

Kompleksi Karl Topia  është e vendosur në qytetin e Tiranës tek Zogu i Zi me një sipërfaqe …

GARDEN CITY

Një kompleks i madh banimi në Kamez,Tirane. Kompleksi përbëhet nga 31 ndërtesa banimi të ndryshme …

HOTEL OLIVIO

Ndertesa  e hotel Olivio ndodhet ne qytetin turistik te Dhermiut…

.

KOMPLEKS VILASH NE SHEN STEFAN

Kompleksi i vilave ndodhet ne Shen Stefan, Mali i Zi, me standarte të larta arkitektonike dhe estetike …

NIKKI BEACH

  Nikki Beach ndodhet në qytetin turistik të Dhërmiut, në një sipërfaqe totale ndërtimi prej 570 m2…

BURGU I VLORES

Restaurimi i Burgut të Vlorës ishte një projekt i zhvilluar dhe i mbështetur nga Bashkimi Europian …

 RIVIERA BLU

Kompleksi Rezidencial “Riviera Blu” i pozicionuar ne nje nga kodrat me piktoreske te zones, disa metra mbi  …

KOMPLEKSI ARBION

  Kompleksi “Arbion” eshte ndertuar ne qytetin e Tiranes me standarte te larta Arkitektonike dhe estetike …

VODAFONE ALBANIA

Ndertesa e Vodafon Albania ndodhet ne autostraden Tirane- Durres, Kashar. Materialet e perdorura  …

ALPHA BANK

Ndertesa e “Alpha Bank” ndodhet ne qender te Tiranes, materialet e perdorura jane nga …

NBG BANK

Ndertesa e “NBG Bank” ndodhet ne qender te Tiranes, materialet e perdorura jane nga …

KLINIKA KEIT

“Klinika Keit” ndodhet afer qendres se Tiranes, te Zogu i zi. Materialet e perdorura jane  …

KISHA KATOLIKE “Zoja Ndihmetare”

Ndërtimi i Kishës Katolike “Zoja Ndihmetare” ne Tiranë, Don Bosko, ka qenë një …

SHOPPING CENTRE “Delta City”

“Delta City” eshte nje qender tregetare  e cila ndodhet ne Mal te Zi dhe ne Serbi …